Specialstorlekar

I vårt standardsortiment har vi storlekar upp till 100x150 cm, för ännu större storlekar kan vi göra canvastavlor i specialstorlekar.

Begränsningar

Även specialstorlekar har sina begränsningar. Ena sidan på en canvastavla får inte göra större än 100 cm, alltså antingen bredden eller höjden på en canvastavla i större storlekar får inte vara större än 100 cm. Däremot kan den andra sidan vara större än 100 cm, exempelvis en canvastavla som har en höjd på 100 cm kan vara 3 m lång.

Vi har inte satt någon direkt maxstorlek på "andra" sidan av en större canvastavla, men börjar man gå över 3 meter ökar utmaningen en hel del. För så stora tavlor rekommenderar vi att dela upp motivet i delar.

Dela upp ett motiv till flera canvastavlor

För riktigt riktigt stora canvastavlor är vår rekommendation att man delar upp motivet i flera delar. Vi hjälper gärna till med uppdelning och/eller kommer med tips på vad som kan vara bra att tänka på. Det kan exempelvis vara bra att tänka på hur stort avståndet mellan tavlorna kommer vara och justera bilderna därefter.

Priser och leverans

Större canvastavlor kräver specialhantering i alla led, så vi får räkna på varje specialorder och återkomma med en offert.

Kontakta oss med dina önskemål.